שלוש-ארבע ולעבודה

שיפוץ דירת טריפלקס-גן

שיפוץ מלא לדירת גן בעלת 3 מפלסים עבור משפחה בת 4 נפשות - הורים ושני ילדים

לדיירים היו מספר פריטים אהובים שהם רצו להביא איתם מביתם הקודם, אלו כללו כסאות פנטון כתומים ואהיל כתום.

לוח ההשראה עבור הבחירות העיצוביות

התבסס על פריטים אלו על מנת שיתחברו לקונספט  הכולל. הסגנון הוגדר כפרי-רטרו.

תכנון -

הבקשה היתה לתכנן חדרי עבודה נפרדים לכל אחד מבני הזוג כך שיוכלו לעבוד בנוחות מהבית. התקופה הנוכחית הולידה צרכים נוספים שהיו פחות נדרשים בעבר.

הוחלט מראש שחדר אחד יהיה בקומת החדרים וסמוך לחדר השינה של ההורים, לתכנון החדר השני הכנתי כמה אלטרנטיבות על מנת לאפשר את הבחירה הנכונה ביותר עבור המשפחה. 

התכנון שנבחר - תוספת חדר בקומת הכניסה על חשבון החלל המרכזי. התכנון משאיר מרחב מספק עבור הפונקציות האחרות ומנצל טוב יותר את החלל.

כל קומת הכניסה תוכננה מחדש - כחלק מתכנון החדר שודרג אזור הכניסה ונוסף בו ארון שימושי בו אפשר לאחסן את כל הדברים שתמיד אין איפה להניח - נעליים, תיקים, מפתחות ומעילים. תכנית המטבח השתנתה וגם מיקומי הסלון ופינת האוכל.

 

תכנית קומת כניסה לפני ואחרי

052-5949771

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© כל הזכויות שמורות לאסנת ברק