052-5949771

  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© כל הזכויות שמורות לאסנת ברק

שיפוץ דירה בשוהם

לקוחה שהרגישה שחלל המגורים אינו 'מזמין' וביקשה שינוי אוירה. התהליך החל בבירור מעמיק באשר לפרשנות הלקוחה לשינוי האווירה המבוקש, מתוך כוונה להעניק לה פתרון אישי. הגדרנו את המטרה להפוך את אזור המגורים למואר, פתוח המייצר חיבור לטבע ואויר לנשימה.

החלפנו את ריהוט פינת האוכל לבעל קוים עדינים המתאימים בגודלם לחלל, צבענו פס של כחול מעושן המייצר הפרדה ועניין בין חלל הכניסה לסלון והתאמנו מראה מעץ גס וטבעי, קיר הטלוויזיה הקטן, נצבע אף הוא ותוכננה עליו יחידה מותאמת מעץ אלון מלא.

התבקשנו להשאיר את הספה הקיימת, ולכן התאמנו שטיח, וילון, כריות ושולחנות קטנים לאזור הסלון. כל תאורת החלל הוחלפה לתאורה שוטפת ונעימה וניתלו גופי תאורה מתאימים.

גם המרפסת הקטנה שלא הייתה בשימוש הפכה למזמינה ומושכת עין.

התקבל חלל נעים, מזמין ומרגיע שכיף לשבת בו, לקחת נשימה עמוקה ולהירגע.